Vi har stängt för nyregistreringar. Läs mer på bloggen.

Våra mallar och teman till din blogg eller sajt

Här kan du ta en titt på de mallar som vi erbjuder när du startar en blogg. Givetvis behöver du inte välja någon mall, utan du kan självklart köra igång med en ren, tom wordpressblogg.
Vi kommer givetvis att fylla på med fler mallar, vartefter vi hinner bygga ihop dem.

Vad är skillanden mellan ett tema och en mall?
Temat är själva kläderna eller utseendet på din sajt, medans mallen innehåller en struktur, t ex färdiga menyer och kategorier för veckobrev och annat.

Grundtanken med våra egna mallar och teman är att de ska vara enkla, snygga, funktionella och anpassade efter nutiden, med andra ord mobilanpassade. Har ni tips på något som saknas kan ni alltid kontakta oss, så får vi se vad vi kan göra.

Standardmall

Mallen Standardblogg är en, i stort sätt, omodifierad WordPressinstallation. Den kommer med WordPress egna tema TwentyThirteen och innehåller en ”Om oss”-sida.
Denna ska du välja om du vill skapa din blogg från grunden.

Klassblogg

Mallen Klassblogg kommer med vårt egna tema som heter Spring13 och har färdiga menyer och kategorier för bl a ämnen, veckobrev och annat samt delning via sociala medier (valbart) och stöd för googlekalendrar (valbart), så att du kan bädda in matsedel eller schema.

Bokblogg

Bokblogg kommer med vårt egna tema som heter Bookly13 och har färdiga menyer och kategorier för bl a avdelningar, genrer, uppgifter samt delning via sociala medier (valbart).
En Om-bloggen-sida med en enklare handledning för både lärare och elev finns också.

Personlig blogg

Mallen Personlig blogg kommer med vårt egna tema som heter Stock13 och har en färdig meny där du kan fylla på med kategorier som du skriver om. Lägg sedan till delning via sociala medier och annat, så har du din egna blogg.